Green Electronics Summit 2019

Green Electronics Summit 2019

Vetenskap eller känslor? Piska eller morot? Bilder eller rapporter? Du eller jag? Hur ska vi kommunicera vad som är miljönytta? Och hur driver vi förändring? Svaret får* du 2-3 oktober 2019 på andra upplagan av Green Electronics Summit som arrangeras av El-Kretsen på Vår Gård i Saltsjöbaden.

* Får och får. Din egen kompetens och delaktighet blir en viktig ingrediens för att komma fram till det slutliga svaret.

I år blir vi ännu bättre!

Elavfall är den snabbast växande avfallsströmmen globalt sett. Det är förenat med en rad stora utmaningar för hälsa och miljö. För oss som arbetar med återvinning är första prioritet att hindra farliga ämnen eller växthusgaser att läcka ut. Men det stannar inte där, med smart och effektiv teknik kan vi särskilja material och se till att mer och mer av avfallet förvandlas till nya råvaror. El-Kretsen har varit navet mellan producenter och återvinnare sedan 2001, då producentansvaret infördes. Vi vill dra vårt strå till stacken och driva utvecklingen framåt på de arenor vi kan. Smartare transporter, nya kärl, plockanalyser och forskning. Högt och lågt ger effekt totalt sett. Men hur kan vi bli bättre på att prata om allt detta? Och att få dela kunskap och erfarenheter så att vi kan dra större växlar av den miljönytta vi själva skapar? Det blir temat för El-Kretsens nästa stora konferens. Så hjälp oss med din berättelse, och se själv till att få ett par nya att sprida! Markera ”Green Electronics Summit” och tryck Ctrl+c. Öppna din kalender, bläddra fram till 2-3 oktober 2019. Tryck Ctrl+v. Klart.

Passa på nu! Bland de 50 första anmälningarna lottar vi ut en svit där en lycklig deltagare får bo kostnadsfritt! Anmäl dig nu

Talare

Kommer inom kort...